Maija

Jalkapalloleiri järjestetään tänäkin vuonna 6-13 vuotiaille!
Leirin ajankohta on 5-7.8.2019 klo 9-13
Leirille voit ilmoittautua tämän linkin kautta:

Leiri hinta on 40€, sisältää harjoituspaidan!

Päivitetty taulukko

Moi,
Joukkueenjohtajat voisi selvittää että onko teidän joukkueissa sellaisia pelaajia jotka haluaisi ryhtyä peliohjaajaksi. Ei mielellään alle 13v

Uusia tarvitaan että saadaan kotipelit näyttävästi pelattu ;)

Koulutus järjestetään 30.3.2019 iltapäivä ja 31.3.2019 aamupäivä tarkempi aikatulu tulee myöhemmin.

Kevätkausi tulee nopeasti, tulen olemaan "vanhoihin" peliohjaajiin yhteydessä lähiaikoina niin saatte kertoa minulle kevään esteet ja sen jälkeen tulen jakamaan teille tasapuolisesti kevään ottelut.

Jos on kysyttävää niin ole yhteydessä: Nimenhuudon kautta tai Jerry(piste)Helander86(miuku)gmail(piste)com tai 0447549108

Ystävällisin terveisin:
Jerry Helander / Erotuomarivastaava

Ilmoittautuminen viimeistään 14.3 kl 18 minulle, nimi ja ikä

Jerry

Obs! Ny dag för fortsättningskurs lö 23.3 kl. 10-13 (alltså en vecka tidigare). I Ekenäs och sannolikt i auditoriet ovanför EIF’s klubblokal, bekräftar ännu platsen. Nybörjarkurs ordnas också samma veckoslut lö 23.3 kl.13–> och fortsätter på söndag morgon.
Huom! Jatkokurssi aikaistettu viikolla, pidetään jo la 23.3 klo 10-13 T:saaressa, paikka vahvistetaan vielä erikseen. Uusille peliohjaajille kurssi 23.3 klo. 13–> ja sunnuntai aamulla jatkuu.

Toivottavasti saadaan kaikki ”vanhat” peliohjaajat jatkokurssille, Ilmoitus minulle jos osallistuu.
Förhoppningsvis får vi alla tidigare Spelledare på fortsättningskurssen, anmälan åt mig vem som deltar.

Maija

Hei!

Joukkueilta pikaisesti ehdotus perusteluineen: top 5 ja vuoden toimihenkilö 9.11 mennessä IIF(piste)jalkapallo(miuku)gmail(piste)com

Johanna

Verkkopankkiasia. Aktia pyysi 2005 syntyneiden tilin osalta täyttämään lisätietoja, ensimmäisellä sivulla kysytään Y-tunnusta, mikä on IIF Jalkapallon Y-tunnus? Onko muuten vinkkejä miten tätä täytetään?
Yt Johanna Nylund

(poistettu pelaaja)